Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

You are most welcome to one of our Open days or Taster days!

The perfect opportunity to see for yourself that you are in very capable hands at Conservatorium Maastricht, and that our ambitious team of lecturers train musicians in a pleasant, amicable atmosphere in a wonderful city. Get a sense of our atmosphere, meet our students & teaching staff.

Docent Muziek ( Music in Education)

- The Music in Education Bachelor programme is dutch-taught. Therefore the taster days and open days will be in Dutch -

Opendag 
In schooljaar 2023-2024 heeft de open dag plaats gevonden in januari.

Meeloopdag schooljaar 2023 - 2024
Heb jij een passie voor muziek en wil je dit graag doorgeven aan anderen? Dan is Docent Muziek aan het Conservatorium Maastricht wellicht de juiste studie voor jou!
Tijdens een meeloopdag word je gekoppeld aan een student en volg je lessen van verschillende studiejaren. Deelnemen aan lessen is de ideale manier om een goed beeld te krijgen van de studie en de sfeer, zodat jij kunt ontdekken of Docent Muziek écht bij jou past. Zing mee in het koor, test je muzikaal gehoor bij auditieve analyse of ervaar bandlessen tijdens poppracticum.

Tijdens onderstaande weken heb je de mogelijkheid om één of meerdere dagen mee te lopen. Voor deelname aan een meeloopdag kun je doorgaans verlof aanvragen bij de decaan op jouw school.

De meeloopweken vinden plaats op de volgende data:

  • Week 12 (maandag 18 maart t/m vrijdag 22 maart)

Meld je nu hier aan

Meeloopdag op aanvraag
Lukt het niet om aanwezig te zijn op de bovenstaande meeloopdagen? Stuur dan een mail naar susan.spoormans@zuyd.nl om een andere dag af te spreken.

Visit our Virtual Tour

virtual tour