Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

We Also Offer:

Preparatory Course Bachelor Jazz

Experience the Junior Jazz programme. Watch our video now!

Video by Mike Roelofs

MEET Jort - Junior Jazz

Mijn naam is Jort. Ik ben 15 jaar, woon in Roermond en ik speel alt saxofoon. Ik ben begonnen met muziek in 2016, en vind het geweldig om te doen. Ik ben officieel klassiek opgevoed in de muziek, maar ben me sinds kort ook wat meer gaan focussen op de kant van de lichte muziek. Vandaar dat ik bij het junior jazz departement ben beland. Uiteindelijk wil ik van de muziek mijn werk maken en wil ik zowel lichte muziek en klassieke muziek studeren, waardoor het junior jazz departement voor mij een uitgelichte kans was om een voorsprong te creëren voor mijn uiteindelijke toelating tot het conservatorium als ik klaar ben met mijn middelbare school. Het is erg leuk, leerzaam, en vooral muzikaal en gezellig hier!

MEET Naomi - Junior Jazz

Ik ben Naomi Pieterse. Ik ben vijftien jaar en ik studeer zang. Ik kom oorspronkelijk van Nederland maar ik ben opgegroeid in Spanje. Ik begon met piano toen ik vier was en toen ik acht was begon ik interesse te tonen voor zang. Zingen heeft altijd een hele emotioneel helende werking gehad voor mij en daardoor ben ik er altijd aan gehecht.

Natuurlijk heeft iedere muzikant wel een droom voor een groot podium en veel muziek maken met meerdere artiesten. Maar jongeren zoals ik nu begeleiden in de mooie wereld van muziek is een wat persoonlijker doel voor mij. Mijn twee helden zijn Joni Mitchell en Stevie Nicks, allebei songwriters van een paar van mijn favoriete tunes en zonder hun representatie van female songwriters zou ik nooit zijn gaan schrijven. Ik doe conservatorium omdat het mij meer technische aspecten van muziek toont maar vooral omdat er veel mensen zoals ik daar ook op school zitten waardoor ik meer leer over samenspel en ook hoe andere jonge muzikanten het doen in de ‘echte wereld’.

MEET JUNIOR JAZZ - SEF

Mijn naam is Sef Wolfs. Ik ben 16 jaar, woon in Beegden en ik zing. Ik zing al sinds dat ik 6 jaar oud ben en er is geen dag voorbij gegaan dat ik niet heb gezongen of muziek heb gemaakt. Wanneer ik zing voel ik me echt mezelf en muziek is gewoon een heel erg groot deel van mij, Het leukst vind ik om muziek te maken met mensen en om op te treden. Ik zou het dan ook super gaaf vinden om in een band te gaan spelen. Met die band is dan een wereldtournee de droom en dan ooit in een even grote arena te mogen optreden als Queen. Ik zit op Junior Conservatorium omdat ik verder wil gaan in de muziek. Het is er super gezellig en ik leer er heel erg veel.